Blog Werk Bij Ons

Team

De medewerkers van SmartCenter hebben echt hart voor de zaak. Dat merkt u door de extra stap die ze zetten. Ze weten dat de reden voor klantcontacten én de effecten ervan door alle afdelingen heenlopen. Daarbij signaleren ze proactief kansen waarmee u uw organisatie verder kunt verbeteren. We zijn daarom ook extra trots op onze enthousiaste club van ambitieuze specialisten.

Deze specialisten weten ook u elke keer weer te verrassen:

Maurice Jacobs

"Het initiëren van nieuwe ideeën waarbij ik de verbinding ben tussen partijen om concrete doelen te realiseren."

Maurice Jacobs

Algemeen Directeur

Gerda Verkerk

"Met elkaar het SmartCenter concept continu verder blijven ontwikkelen en met het SmartCenter team zorgen dat we voor onze opdrachtgevers, verrassende resultaten neerzetten! Dat doen we met veel plezier!"

Gerda Verkerk

Directeur Operations

Frank Grondstra

“Het bouwen van partnerships en het voeren van inspirerende gesprekken met onze klanten en daarin kijken naar onderscheidende en doeltreffende oplossingen voor het behalen van de doelstellingen.”

Frank Grondstra

Account Director

Rob de Brouwer

“Met een ontwikkelingsgerichte aanpak een cultuur van continue verbeteren creëren, zodat de klantverwachting wordt overtroffen… in elk contact!”

Rob de Brouwer

Cliënt Services Manager

Torsten Smolders

“Door middel van rapportages en analyses, help ik je graag op een leuke en prettige manier je resultaten te behalen.”

Torsten Smolders

Manager WFM

Anouk Krabbendam

Mijn doel is het menselijke aspect binnen SmartCenter zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Dit doe ik met veel plezier en gedrevenheid!

Anouk Krabbendam

HR Business Coördinator

Nika Gerson Lohman

“Geen uitdaging ga ik uit de weg om middels ICT de gewenste systemen aan elkaar te koppelen, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden met zo min mogelijk tussenkomst van een persoon.”

Nika Gerson Lohman

Technical Consultant

Milton Hilberink

“Een veel gehoorde uitspraak is “meten is weten” maar wat zeggen al die verzamelde cijfers nu echt over uw medewerkers? Vanuit het verzamelen van data naar “op maat” aansturing van uw medewerker dat is mijn talent.”

Milton Hilberink

WFM Business Analist

Annemeike Monfils

"Na regen komt altijd zonneschijn! Met een positieve instelling en de eerlijkheid om samen te werken, kom je samen ver."

Annemeike Monfils

WFM Specialist

Vanity Meerzorg

"Een hele hoop data omzetten in bruikbare gegevens, dat is waar ik blij van word! Door mijn creativiteit in te zetten kom ik tot mooie rapportages en verbeteringen voor de toekomst"

Vanity Meerzorg

WFM Specialist

Petra van der Horst

“Een goede samenwerking begint bij het opbouwen van vertrouwen. Hiertoe vind ik het van belang om altijd een stapje extra te zetten om de klantverwachting te overtreffen.’’

Petra van der Horst

WFM specialist

Yasemin Unal

“Het team persoonlijk en intrinsiek motiveren om samen een mooi resultaat te behalen.”

Yasemin Unal

Teamleider

Fatima Sindy

“Wat wil jij? En hoe kan ik je daarin ondersteunen? Door een gezamenlijke doel te stellen, werk ik samen met jou aan jouw ontwikkeling en die van het team als geheel.”

Fatima Sindy

Teamleider

Edwin Hosmus

“Geweldig zaken worden nooit door een persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen”

Edwin Hosmus

Teamleider

Marieke Jongstra

“Waar ben jij goed in? Hoe kun jij nog beter worden? Ik help je graag om dit samen te ontdekken en te ontwikkelen. Met jouw motivatie en mijn planmatige aanpak maken we samen een succes van jouw carriere.”

Marieke Jongstra

Trainer

Lilian Vodegel

"Met je eigen kwaliteiten anderen inspireren, motiveren en contact optimaliseren, dat is waar ik energie van krijg. Iemand met een glimlach de deur uit laten gaan én met een glimlach terug laten komen, dat is naar mijn idee een van de grootste complimenten die je kan krijgen!’

Lilian Vodegel

Consultant Klantcontact

Maaike Rossen

“Samenkomen is een begin, samenblijven is vooruitgang, maar samenwerken is succes! Ik geloof in het bundelen van ieders kennis en zienswijze vanuit verschillende rollen in het project om samen een geweldig resultaat neer te kunnen zetten!”

Maaike Rossen

WFM Trainee

Romy Troost

“Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te leren valt? Met nieuwsgierigheid, creativiteit, enthousiasme en positiviteit, geloof ik dat we gezamenlijk tot een mooi resultaat kunnen komen.”

Romy Troost

WFM trainee

Loran Ekkerman

“Wanneer je goed luistert naar de klant kun je echt mee denken en resultaten neer zetten waar we trots op kunnen zijn.”

Loran Ekkerman

WFM trainee

Floortje Freekenhorst

"Ik geloof dat de creatie van klantwaarde ligt bij continue verbetering en niet in uitgestelde perfectie."

Floortje Freekenhorst

WFM trainee