Blog Werk Bij Ons

Team

De medewerkers van SmartCenter hebben echt hart voor de zaak. Dat merkt u door de extra stap die ze zetten. Ze weten dat de reden voor klantcontacten én de effecten ervan door alle afdelingen heenlopen. Daarbij signaleren ze proactief kansen waarmee u uw organisatie verder kunt verbeteren. We zijn daarom ook extra trots op onze enthousiaste club van ambitieuze specialisten.

Deze specialisten weten ook u elke keer weer te verrassen:

Maurice Jacobs

"Het initiëren van nieuwe ideeën waarbij ik de verbinding ben tussen partijen om concrete doelen te realiseren."

Maurice Jacobs

Algemeen Directeur

Gerda Verkerk

"Met elkaar het SmartCenter concept continu verder blijven ontwikkelen en met het SmartCenter team zorgen dat we voor onze opdrachtgevers, verrassende resultaten neerzetten! Dat doen we met veel plezier!"

Gerda Verkerk

Directeur Operations

Frank Grondstra

“Het bouwen van partnerships en het voeren van inspirerende gesprekken met onze klanten en daarin kijken naar onderscheidende en doeltreffende oplossingen voor het behalen van de doelstellingen.”

Frank Grondstra

Account Director

Joost Krol

“Mijn passie is om mensen met elkaar in contact te laten komen. Dit doe ik door klanten, prospects en medewerkers te inspireren en te motiveren. Ik geloof in teamwork om het beste in mensen naar boven te halen en de ideeën en doelen te vertalen naar oplossingen.”

Joost Krol

Business Development Manager

Rob de Brouwer

“Met een ontwikkelingsgerichte aanpak een cultuur van continue verbeteren creëren, zodat de klantverwachting wordt overtroffen… in elk contact!”

Rob de Brouwer

Cliënt Services Manager

Torsten Smolders

“Door middel van rapportages en analyses, help ik je graag op een leuke en prettige manier je resultaten te behalen.”

Torsten Smolders

Manager WFM

Anouk Krabbendam

“Met veel plezier en enthousiasme ga ik aan de slag om te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt en het team kan ondersteunen waar nodig!’’

Anouk Krabbendam

Business Coördinator HR

Nika Gerson Lohman

“Geen uitdaging ga ik uit de weg om middels ICT de gewenste systemen aan elkaar te koppelen, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden met zo min mogelijk tussenkomst van een persoon.”

Nika Gerson Lohman

Technical Consultant

Milton Hilberink

“Een veel gehoorde uitspraak is “meten is weten” maar wat zeggen al die verzamelde cijfers nou echt over uw medewerkers? Vanuit het verzamelen van data naar “op maat” aansturing van uw medewerker dat is mijn talent.”

Milton Hilberink

WFM Business Analist

Jeroen Gerrits

"Door het verzamelen van de juiste data, data analyse, het stroomlijnen van processen en het maken van heldere afspraken creëer ik orde uit chaos. Door continu te blijven verbeteren probeer ik iedere dag de resultaten van morgen een stukje beter te laten zijn dan de resultaten van vandaag."

Jeroen Gerrits

WFM Specialist / Business Analist

Richard van Huijkelom

“Mijn talent is op en creatieve wijze “out of the box” te denken en grenzen op te zoeken om tot een efficiëntere en plezierige manier van werken te komen. Dit met een duidelijke doelstelling: tevreden medewerkers en tevreden klanten.”

Richard van Huijkelom

WFM Specialist

Annemeike Monfils

"Na regen komt altijd zonneschijn! Met een positieve instelling en de eerlijkheid om samen te werken, kom je samen ver."

Annemeike Monfils

WFM Specialist

Nathalie de Jongh

"In een team werken en iets voor een ander betekenen vind ik erg fijn en belangrijk. Ik gebruik mijn inlevingsvermogen en organisatietalent voor het ondersteunen en coachen van medewerkers om samen tot een mooi eindresultaat te komen."

Nathalie de Jongh

Teamleider

Yasemin Unal

“Het team persoonlijk en intrinsiek motiveren om samen een mooi resultaat te behalen.”

Yasemin Unal

Teamleider

Fatima Sindy

“Wat wil jij? En hoe kan ik je daarin ondersteunen? Door een gezamenlijke doel te stellen, werk ik samen met jou aan jouw ontwikkeling en die van het team als geheel.”

Fatima Sindy

Teamleider

Chantal van Kommer

"Zet de medewerkers in op hun kwaliteiten, zodat ze lekker in hun vel zitten. Laat ze groeien en zelfverzekerder worden door persoonlijke aandacht, coaching en positieve energie. Voor ieder probleem is een oplossing. Behandel je klant zoals je zelf behandeld wil worden en geef je klanten altijd net iets meer dan ze verwachten."

Chantal van Kommer

Teamleider