TBO werkmodel

Think, Build, Operate: het werkmodel van SmartCenter

Uit élk moment – kort en lang – kan iets positiefs komen. We zetten graag een stapje extra. Alles voor dat ene perfecte moment. Of dat nou telefonisch is of online. We zorgen voor gemak en maken mensen blijer. SmartCenter is ervan overtuigd dat een goede klantrelatie ontstaat in het hart van de organisatie. Het klantcontactcenter of de klantenservice-afdeling is daarom de sleutelfactor tot waardevol klantcontact. SmartCenter helpt jouw bedrijf bij het meetbaar verbeteren van de klantinteractie, het structureel verbeteren van de klantgerichtheid en het efficiënter maken van de processen. Dat doen we met ons Think-Build-Operate-model, waarin we de huidige situatie analyseren en met een concreet, relevant en passend plan komen waarmee de operationele kosten dalen en de klanttevredenheid, klantwaarde en de NPS stijgen.

De precieze invulling verschilt per bedrijf en klantdoel, maar één aspect is voor iedereen hetzelfde: we brengen jouw klantstrategie tot bloei door het vertrouwen van je klanten te laten groeien. Met onze bewezen Think-Build-Operate-aanpak kom je vanuit het hart van je organisatie, in het hart van je klanten. Hoe werkt ons Think-Build-Operate-model?

SmartCenter methodiek effect
Onze visie

Een hogere NPS tegen lagere kosten in 3 stappen

Om klantgerichtheid structureel te verbeteren en efficiënter in te richten, werkt SmartCenter volgens het Think-Build-Operate principe. Samen met onze consultants wordt je contactstrategie geoptimaliseerd, passend bij de missie en visie van de organisatie

SC_Think Think

Klant(contact) strategie

Kanaalstrategie

Persona’s

Customer Journey’s

SC_Build Build

Inzicht (Data & Reports)

Workforce Management

Quality Management

Kennismanagement

SC_Operate Operate

Managed flex pool o.b.v. SmartWork methodiek

Trainen en opleiden

Continu verbeteren

vacature reporting specialist
Smartscan NPS verhogen?

Zorgt je huidige contactstrategie voor een hogere NPS tegen lagere kosten? Via de SmartScan onderzoeken onze specialisten de samenstelling en herkomst van al je klantinteracties. Op basis van de verzamelde data maken onze professionals verrassende analyses vol verbeterpotentieel op het vlak van procesoptimalisaties en het organiseren en inrichten van werk.

Bekijk onze SmartScan

Samen verantwoordelijk voor het resultaat

Chris zegers - van lanschot

“Met SmartCenter heb ik een goede business partner die ons veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Daarnaast zijn ze pro actief in het meedenken over verder verbeteren van klanttevredenheid met tegelijk oog voor kosten en concrete resultaatafspraken.”

Chris Zegers, Directeur Specialties
Van Lanschot Kempen

Gerda Verkerk - Oxxio

“Met de inhouse services van SmartCenter konden we sneller schakelen en doeltreffender communiceren. Onze samenwerking heeft de kwaliteit van de dienstverlening sterk verbeterd. De gemiddelde kosten per contact zijn met maar liefst 20% gedaald. Waar het contactcenter voorheen werd gezien als cost center, zagen we nu steeds meer een verschuiving naar value center.

Gerda Verkerk, voormalig Directeur Customer Operations bij Oxxio

Herald Kerkdijk - CBR

“De samenwerking tussen SmartCenter en CBR heeft z’n vruchten afgeworpen. Met onder meer het beschikbaar maken van stuurinformatie, de inzet van slimme tools en een benchmarkteam, zijn de dienstverlening en de algehele performance op cruciale onderdelen verbeterd. Onze klantenservice is weer in control!

Herald Kerkdijk, Manager Customer Service CBR