Onze specialisten

Meer dan alleen strategisch advies

Zorgt de huidige klantcontactstrategie voor een hogere NPS tegen lagere kosten? Al jaren realiseren we dit resultaat voor onze klanten. Dit doen we door je te helpen met het opzetten en implementeren van een solide strategie.. Hierbij maken we ons medeverantwoordelijk voor het resultaat.

Wat kan je verwachten?

  • Focus op kostenreductie én het verhogen van de NPS
  • Analyse van data en contactmomenten als basis voor verbeteringen
  • Behoeften van je organisatie als uitgangspunt, geen one-size-fits-all methodiek
  • De mogelijkheid om samen het advies in de praktijk te brengen

“Het initiëren van nieuwe ideeën waarbij ik de verbinding ben tussen partijen om concrete doelen te realiseren.” – Maurice Jacobs

Maurice Jacobs
SmartScan Een hogere NPS tegen lagere kosten?

Zorgt je huidige contactstrategie voor een hogere NPS tegen lagere kosten? Via de SmartScan onderzoeken onze specialisten de samenstelling en herkomst van al je klantinteracties. Op basis van de verzamelde data maken onze professionals verrassende analyses vol verbeterpotentieel op het vlak van procesoptimalisaties en het organiseren en inrichten van werk.

Bekijk onze SmartScan

Samen verantwoordelijk voor het resultaat

Chris zegers - van lanschot

“Met SmartCenter heb ik een goede business partner die ons veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Daarnaast zijn ze pro actief in het meedenken over verder verbeteren van klanttevredenheid met tegelijk oog voor kosten en concrete resultaatafspraken.”

Chris Zegers, Directeur Specialties
Van Lanschot Kempen

Herald Kerkdijk - CBR

“De samenwerking tussen SmartCenter en CBR heeft z’n vruchten afgeworpen. Met onder meer het beschikbaar maken van stuurinformatie, de inzet van slimme tools en een benchmarkteam, zijn de dienstverlening en de algehele performance op cruciale onderdelen verbeterd. Onze klantenservice is weer in control!

Herald Kerkdijk, Manager Customer Service CBR

bas boelhouwers - moneyou

Customer experience is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Juist als digital first speler in de markt. In het partnerschip met SmartCenter is ons Contact Center uitgegroeid tot een volwaardig element in de customer experience. Daarmee heeft SmartCenter een belangrijke bijdrage geleverd aan het completeren van de succesvolle klantinteractie van Moneyou.

Bas Boelhouwers, CEO Moneyou

Case study

In het hart van je klant

Alles voor een duurzame, positieve klantrelatie. Vanuit het hart van je organisatie, in het hart van je klanten.

Neem contact op Bekijk case studies