Operate

Operate: uitvoering van de nieuwe klantcontactstrategie

Think, check. Build, check. Alle bouwstenen zijn nu aanwezig en dat betekent dat het tijd is voor de laatste stap in het proces: de uitvoering. Op basis van de keuzes die er zijn gemaakt tijdens Think en Build, ga je hier aan de slag met jouw (nieuwe) klantcontactstrategie.

Bouwstenen

Continu blijven verbeteren

Van menselijke interactie tot chatbots; zowel klantinteracties als innovaties staan nooit stil. We beschouwen de operationele kant van contact met klanten als een continue optimalisatiemogelijkheid van de dienstverlening. Voor de professionele expertise en kennis om dit doel te verwezenlijken, staat SmartCenter je graag bij. Wat kun je verwachten tijdens Operate?

Flexteams op basis van onze SmartWork-methodiek

Met onze flexibel inzetbare customer excellence-teams en professionals zoals teamleiders haal je kwalitatieve en hoogwaardige klantinteractie in huis. Dat is ideaal om van te leren. Deze inzet van ons personeel kun je flexibel op- en afschalen, kan volledig of gedeeltelijk gebeuren en op locatie of hybride.

Trainen & opleiden

Wil je eigen medewerkers ontwikkelen? SmartCenter biedt ook trainingen aan voor professionals in WFM. Leid jouw mensen intern op en verhoog de effectiviteit.

Continue verbeteren

Na het doorlopen van Think, Build en Operate begint een continu proces van verbetering. SmartCenter monitort de uitvoering, dat valt onder Build. Op basis van het analyseren van de data ontstaan nieuwe inzichten (Think) en ga je over tot verbetering van de kwaliteit van de uitvoering (Operate). Op die manier blijf je verbeteren in Operate.

ONZE VISIE

Elk klantcontact is beslissend voor een duurzame, positieve relatie

SmartCenter is ervan overtuigd dat waardevol klantcontact altijd in het hart van de organisatie moet plaatsvinden. Digitaal waar het kan, in persoonlijk contact waar gewenst.

Wij helpen om klantinteractie meetbaar te verbeteren. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en klantwaarde en verlaagt de operationele kosten.

Casestudy

Klantcase Intergamma

Met de chat hulpdienst “Datvraagik.nl” wilde doe-het-zelf retailer Gamma op een onderscheidende manier klussers helpen met vragen over de juiste aanpak, de goede materialen en het beste gereedschap voor elke klus. SmartCenter hielp met het inrichten van de chatfunctie en de bemensing.

  • De opzet was een hybride samenwerking tussen klantadviseurs van SmartCenter en Intergamma.
  • Er is een e-learning ‘communiceren via chat’ ontwikkeld.
  • Ook webcare via chat én social media is opgezet.
  • Winnaar beste webcare-award binnen de Retail branche.
Download de klantcase Intergamma Interesse gewekt? Bekijk hier onze andere klantcases
ONS TEAM

Onze mensen maken het verschil

Breng je contactstrategie in uitvoering met de professionals van SmartCenter. Onze professionals zíjn je merk en gaan vol toewijding bij en voor je aan de slag.

Daarom SmartCenter:

  • Continue sturing op en verbetering van KPI’s
  • We zijn medeverantwoordelijk voor het resultaat
  • Professionals uit diverse disciplines voor optimale ondersteuning
  • Optioneel flexibel inzetbare SmartBlocks tooling