Mis ‘m niet! Het Klantcontact Padel Open!

Wie heeft er nog niet van gehoord? Padel, de snelst groeiende sport van Nederland en een combinatie van tennis en squash. Vind je het ook leuk om op een sportieve manier kennis en ervaringen te delen met klantcontact vakgenoten en kennis te maken met deze sport? Kom uit je comfortzone, stap op de padel- en tennisbanen en doe mee aan het Klantcontact Padel Open!

Aanmelden

Er is voldoende tijd en ruimte om zelf te spelen en je kunt ook samen met een collega, die werkzaam is in klantcontact, komen. Naast padel is er ook een tennisbaan beschikbaar zodat we afwisselend een balletje kunnen slaan op de banen en het verschil merken tussen tennis en padel. Tess van Dinteren en Joost Raamsdonk, beide topspelers en lid van het Nederlandse Padelteam, verzorgen gedurende deze middag een clinic.

Benieuwd naar wat Padel is? Bekijk hier een korte intro:


Het programma

  • Op vrijdag 25 september is vanaf 12.00 uur ontvangst van deelnemers inclusief een lunch.
  • Vanaf 13.00 uur beginnen onze professionals met de Padel clinics om iedereen kennis te laten maken met het spel. Vanzelfsprekend gaan we ook wedstrijden spelen.
  • Bij Bastion Baselaar in Rosmalen (Den Bosch)

Omstreeks 16:30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden inclusief een afsluitend drankje/borrel.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden naar Padel en neem je graag een collega mee uit klantcontact? Meld je dan nu aan via het formulier op deze pagina.

Ben jij niet in de mogelijkheid om Padel te spelen maar wil je wel graag erbij zijn. Geen probleem supporters hebben we er graag bij.

Let op! Vol = Vol

Om de dynamiek en fun voor dit evenement te waarborgen accepteren wij maximaal 40 deelnemers.