Inspiratiereis Silicon Valley en Las Vegas

Nieuwe inzichten opdoen over ultieme klantgerichtheid? Geïnspireerd raken op het gebied van customer experience en klanttevredenheid? En kennis uitwisselen met (mede)beslissers op het gebied van klantcontact?

Meld je dan nu aan als geïnteresseerde voor de inspiratiereis naar de Verenigde Staten. SmartCenter is voornemens om deze reis voor maximaal 20 deelnemers te organiseren.


Bestemming

Silicon Valley en Las Vegas, dé locaties op het gebied van vernieuwende businessmodellen met bijbehorend klantcontact. De technologische innovaties op het gebied van customer experience, innovatieve businessmodellen en zeer sterke cultuurvorming zijn thema’s die de revue zullen passeren.

Het programma

Gedurende deze inspiratiereis bezichtigen we diverse toonaangevende organisaties zoals bijvoorbeeld Netflix, Airbnb, Zappos en MGM. Daarnaast horen we graag of jezelf ook bedrijven kent in Silicon Valley of Las Vegas waarin je bent geinteresseerd. Het definitieve programma zal mede op basis van jouw wensen en het aantal deelnemers samengesteld worden.

Geeske te Gussinklo, directeur van KSF zal de deelnemers meenemen in trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Deels vanuit nationaal en internationaal onderzoek, deels vanuit vraagstukken en oplossingen van leden.

Doelen inspiratiereis

  • Inspiratie, kennis en nieuwe inzichten opdoen;
  • Eerste handvaten krijgen hoe deze nieuwe inzichten toe te passen;
  • Netwerken, relaties opbouwen en kennis uitwisselen met de groep onderling en te bezoeken organisaties.

Heb je interesse in deze inspiratiereis? Geef dit aan door het formulier op deze pagina in te vullen.