Mis ‘m niet! Het éérste Klantcontact Padel Open!

Wie heeft er nog niet van gehoord? Padel, de snelst groeiende sport van Nederland en een combinatie van tennis en squash. Vind je het ook leuk om op een sportieve manier kennis en ervaringen te delen met vakgenoten en kennis te maken met deze sport? Kom uit je comfortzone, stap op de padelbaan en doe mee aan de eerste Klantcontact Padel Open!

Er is voldoende tijd en ruimte om zelf te spelen en je kunt ook samen met een collega, die werkzaam is in klantcontact, komen. Daarnaast zullen Tess van Dinteren en Joost Raamsdonk, beide topspelers en lid van het Nederlandse Padelteam, een clinic verzorgen. Wil je een indruk krijgen? Bekijk hier Padel intro.


Het programma

  • Op vrijdag 19 oktober is vanaf 12.00 uur ontvangst van deelnemers inclusief een lunch.
  • Vanaf 13.00 uur beginnen onze professionals met de Padel clinics om iedereen kennis te laten maken met het spel. Vanzelfsprekend gaan we ook wedstrijden spelen.
  • Bij Bastion Baselaar in Rosmalen (Den Bosch)

Omstreeks 16:30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden inclusief een afsluitend drankje/borrel.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden naar Padel en neem je graag een collega mee uit klantcontact? Meld je dan nu aan via het formulier op deze pagina.

Ben jij niet in de mogelijkheid om Padel te spelen maar wil je wel graag erbij zijn. Geen probleem supporters hebben we er graag bij.